Aanbod & tarieven

Groepstraining

Het traject is 12 weken en omvat 14 gezamenlijke trainingen. In week 1 en 12 zijn er twee gezamenlijke trainingen. De laatste training sluiten we gezellig samen ergens af met een kop heerlijke koffie. 

De gezamenlijke trainingen starten in de David van Mollemstraat in Utrecht en we rennen langs de Vecht en rondom het centrum van Utrecht. Dit maakt dat Runningtherapie Iris goed bereikbaar is voor inwoners van Utrecht en omgeving Utrecht zoals; Oud Zuilen, Maarssen, Vleuten en Leidsche Rijn. 

 

Twijfel je nog? Meld je aan voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Groepstraining Runningtherapie in een kleine groep
(4 deelnemers)
 Utrecht

Startdatum: maandag 9 oktober 2023
Duur: 12 weken
Tijd: maandagavond 18.30 tot 19.30 uur
Kosten: €395

Eerdere groepen:
Groepstraining Runningtherapie in een kleine groep
(4 deelnemers)
 Delft – vol 

Startdatum:
maandag 10 oktober 2022
maandag 7 maart 2022
maandag 25 oktober 2021

Duur: 12 weken
Locatie: Delft

5-4-Iris-37-2

Individuele training

Individuele begeleiding in Utrecht is ook mogelijk en dan is er nog meer ruimte voor maatwerk. Samen bespreken we wat je nodig hebt, wat je doelen zijn en hoe we gaan bereiken dat je weer een stapje lekkerder in je vel komt.

Individuele begeleiding Runningtherapie
Startdatum: op aanvraag
Duur: 4 tot 12 weken
Kosten: op aanvraag

DSC04523

Vergoedingen

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden Runningtherapie voor een deel wanneer je aanvullend verzekerd bent. Op dit moment zijn dat:

ONVZ
De Friesland
Zorg & Zekerheid

Daarnaast is het mogelijk dat je werkgever een deel vergoedt. Dit kan bijvoorbeeld uit een IKB-budget, vitaliteit-budget of in het kader van reintegreren na bijvoorbeeld een burn-out. Informeer voor de precieze mogelijkheden bij je werkgever.
Verder bestaan er ook mogelijkheden voor een gedeeltelijk vergoeding vanuit het UWV of vanuit een PGB. Informeer voor mogelijkheden bij het UWV en/of de gemeente.